Voor veel mensen blijkt de term ‘levensloopbestendig sanitair’ een beetje vaag. Een beetje eng ook, immers deze term confronteert ons met het nadenken over ouderdom en fysieke teruggang die daar in vele gevallen mee gepaard gaat. Toch vinden wij het erg verstandig om hier eens goed over na te denken op het moment dat u een nieuwe badkamer wilt realiseren. Zeker bij onze klanten vanaf gemiddeld 40 jaar adviseren wij de overweging om aan een dergelijke badkamer te denken. Zelfstandig blijven wonen is immers (deels) erg afhakelijk van de badkamer.

Levensfase:

Een levensloopbestendige badkamer houdt immers niets meer en niets minder in dan een badkamer die geschikt is, of eenvoudig geschikt is te maken voor bewoning in iedere levensfase en tot op hoge leeftijd. Ook kan er, desgewenst, in de bouw zelfs alvast rekening gehouden worden met eventueel toekomstige fysieke handicaps of chronische ziekten van bewoners.

Dit alles betekent zeer zeker niet dat uw badkamer qua optiek minder fraai of ziekenhuisachtig aan zal doen! In ’t Waterhuys kunt u er van verzekerd zijn dat kwaliteit, duurzaamheid en functionaliteit altijd hand in hand gaan met schoonheid en comfort.

Advies voor levensloop bestendig bouwen:

Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden die er zijn op het gebied van schitterende levensloopbestendige badkamers en geven u graag advies over levensloop bestendig bouwen.
Ook kunnen wij u adviseren over het bekende fenomeen de “badkamer in een dag“.

Neemt u gerust contact met ons op via het contactformulier aan de zijkant indien u informatie wilt of een idee wilt krijgen over de mogelijkheden binnen uw bestaande ruimte. Wij staan u graag te woord.