Graag vragen wij uw aandacht om één en ander uit te leggen over de Waterhuys werkwijze. In onze ogen bestaat het aanschaffen van een badkamer uit de volgende, verschillende processen die wij in het kort met u door willen nemen. U kunt het geheel lezen of per onderwerp door per onderwerp op onderstaande links te drukken.

Showroombezoek en oriëntatieproces

in onze ogen het meest belangrijke onderdeel van de uiteindelijke aanschaf van een badkamer. Juist tijdens deze oriëntatie kan men ideeën opdoen die later de uiteindelijke badkamer zullen vormen. Vormen, kleuren, indeling. Materiaalsoorten en de verschillen in deze. Een oriëntatie badkamer bezoek is een uitermate belangrijke fase dus.

Budget vaststelling

hoe vaak koopt men een badkamer in het leven? Gemiddeld één tot maximaal twee keer. Wij vinden het dan ook de normaalste zaak van de wereld dat u niet precies weet wat een nieuwe badkamer kost. Dit geldt ook voor de eventuele montage van uw nieuwe badkamer.

Thuisbezoek en opmeten badkamer

na een grondige oriënterende fase is onze volgende stap dat wij bij u thuis de ruimte in de huidige staat komen bekijken. We kunnen dan alle werkzaamheden en eventuele problemen goed in kaart brengen zodat u er zeker van kunt zijn dat de eventuele werkzaamheden en het kiezen van materialen géén problemen op zullen leveren.

Het maken van een 3D ontwerp en offerte

“Kunt u eens een vrijblijvende offerte en ontwerp voor ons maken” is een vraag die we erg veel horen.

Wat voor ons hierbij van belang is, is om te weten is: wat verstaat u onder vrijblijvend?
Betekent dit: “we willen gewoon even weten wat een badkamer gemiddeld kost” of bent u serieus van plan om bij ons de badkamer aan te schaffen, maar wilt u vanzelfsprekend wel een slag om de arm houden.

Afronding, betalings – en leveringsvoorwaarden

op het moment dat wij samen overeen zijn gekomen dat de badkamer bij ons aangeschaft wordt en eventueel door ons geplaatst wordt krijgt u van ons de getekende offerte mee naar huis en krijgt u binnen 7 werkdagen een officiële opdracht-bevestiging van ons thuisgestuurd.