Wilt u verbouwen of renoveren maar heeft u geen zin in het hak- en breekwerk?

Wij hebben een prachtige oplossing voor u. Wij bieden u een grote keus aan kant en klare waterdichte wand- en tegelpanelen die qua uitstraling in iedere moderne ruimte passen . In Nederland is dit een relatief nieuw product omdat men in Nederland traditioneel toch snel voor een tegel kiest, maar in o.a. Scandinavie en het Verenigd Koninkrijk wordt dit product al tientallen jaren met groot succes toegepast.

De voordelen op een rij:

  • 100% waterbestendig
  • Aanzienlijke verkorting van bouwtijd
  • Direct over bestaand tegelwerk te plaatsen
  • Droog en schoon werken
  • Luxe uitstraling

Door metname het snelle en schone werken is deze productgroep ideaal voor het aangepast-, senioren- en levensloopbestendig bouwen.

Kant en klare tegelpanelen mét klikverbinding

De wandpanelen of tegelpanelen zijn voorzien van een handige klikverbinding en hebben een 100% waterdichte (HPL) toplaag. In deze toplaag is een fraai tegelmotief gefreesd, letterlijk niet van echt te onderscheiden. Er zijn verschillende decoren beschikbaar, waarmee iedere gewenste stijl gecreëerd kan worden. Ook hebben wij volledig gladde panelen in uni kleuren én in felle hooglans kleuren. In totaal kunt u kiezen uit ruim 50 kleuren en motieven.

Aanzienlijke verkorting bouwtijd

Met dit product kunnen wanden in één arbeidsgang kant en klaar bekleed worden. De ruimte is dus veel sneller klaar en u bespaart de (wacht)tijd van het voorstrijken, stuken, lijmen en voegen. De wanden kunnen ook (rechtstreeks) over bestaand tegelwerk geplaatst worden. Dit maakt het product ook ideaal voor omvangrijke renovatieprojecten. Bovendien geven de wandpanelen bij plaatsing veel minder overlast aangezien ze schoon en droog op de wand worden aangebracht en het leidingwerk kan achter de wanden verwerkt worden. Bij werkzaamheden aan de voorzijde van de wand hoeft u niet bang te zijn voor het scheuren van de tegels en ook het boren door de ’tegel’ is een fluitje van een cent in tegenstelling tot de veelal keiharde door en door gebakken tegel.

Hypoallergeen & onderhoudsvriendelijk

De kant en klare tegelwanden van 240 x 60 cmzijn bijzonder onderhoudsvriendelijk en hypoallergeen. De HPL toplaag is namelijk ongevoelig voor schimmels en makkelijk te reinigen met een (zacht)schoonmaakmiddel. Bovendien zijn de voegen – in tegenstelling tot traditioneel tegelwerk volkomen glad, waardoor er minder snel vuil of schimmel aan hecht.

Geschoolde monteurs

Mocht u om welke reden dan ook kiezen voor deze kant en klare wand en tegelpanelen dan bent u ook qua montage bij ons verzekerd van kwaliteit. Alle monteurs die werkzaam zijn met dit product hebben een gespecialiceerde opleiding gehad speciaal toegespitst op alle specifieke werkzaamheden betreffende het plaatsen van deze wanden. Komt u snel eens kijken in onze showroom naar de vele (combinatie) mogelijkheden.