Prachtige badkamers in Friesland? Kom eens kijken in ’t Waterhuys in Gorredijk!

’t Waterhuys is een badkamerspeciaalzaak waar kwaliteit de belangrijkste norm is. Niet de zogenaamde 40% korting, niet de 7 producten gratis, niet de “nu kopen en later betalen” of andere schreeuwende teksten en reclames.

Wij onderscheiden ons graag door zeer klantgericht zaken te doen. We nemen de tijd voor iedere klant. De tijd die nodig is om alles goed uit te tekenen, uit te leggen, uit te zoeken. We kijken eerst naar de klant, niet naar meteen het budget. We luisteren, inventariseren, maken een plan, we passen en meten. 

We durven nee te zeggen en dingen niet te verkopen als we er niet achter staan, we komen bij u langs, we meten op en plaatsen voor u. We voeren sloopmaterialen af en leveren schoon op, we plakken af, werken netjes en volgens protocol. We hebben service zeer hoog in het vaandel staan, doen net die extra stap voor onze klant, blijven net even die paar uurtjes langer open voor onze klant, denken verder mee met de klant, ….. kortom wij doen de dingen die er op de lange termijn veel meer toe doen dan “die 7 gratis producten”.

Aangepast sanitair

Onze specialiteit is aangepast sanitair en luxe Italiaans mozaïek. Aangepast sanitair is voor ons niet “een gat in de markt” maar een passie. Mooi, chique en één met de ruimte. Zo moet het volgens ons, voor u zijn. Smaakvol en plezierig om naar te kijken en te gebruiken. Maar uiteraard bent u bij ons ook zeer welkom voor een reguliere badkamer, voor een plafond, een toiletruimte, een tegelvloer. Of u nu starter bent of grootgrond bezitter, we behandelen ieder met hetzelfde respect en zien u graag tegemoet als klant.

Mocht u als particulier, of op zakelijk vlak toe zijn aan een nieuw sanitair, tegels of plafond, wij staan u graag te woord (en te daad). Zoekt u een complete badkamer inclusief montage of alleen een wc rolhouder … u bent bij ons aan het goede adres! 

Neemt u gerust contact met ons op als bovenstaande u aanspreekt en vraag naar Diderik van Loef of Sieta Prins. 

In onze showroom vindt u naast de prachtige badkamer presentaties een heus kinderspeelhuis, waar het voor de kleintjes zeer prettig vertoeven is. Lego, een ruime zitzak waar ze uren op kunnen loungen terwijl ze naar de leukste dvd’s kijken of diverse tekenborden waar ze hun artistieke kunsten op kunnen botvieren. 

U kunt zo rustig en ongestoord de informatie verzamelen die u nodig heeft om tot een weloverwogen beslissing te komen.

Badkamertijdschrift

Ook is er een heerlijke leestafel waar u zich kunt verdiepen in badkamer lectuur of andere tijdschriften. En krijgt u zin in koffie, schroom dan niet om hiernaar te vragen.