Een veilige badkamer

wthadminNieuws

Een veilige badkamer ?
Een badkamer aanpassen, maar zonder dat het een stigmatiserend uiterlijk heeft?
Een badkamer, veilig én mooi of liever nog … mooi én veilig?
Dat kan … dat beloven wij u!

Lees er alles over

Investeren in plaats van zakken in prijs

wthadminGeen categorie

Tien-, twintig- of zelfs dertigduizend euro zakken met de vraagprijs voor hun woning? Veel huizenverkopers houden er van tevoren al haast rekening mee. Terwijl je juist eens andersom zou moeten redeneren, vindt sanitairspecialist Diderik van Loef van ’t Waterhuys te Gorredijk.Met een investering van een paar duizend euro voor de badkamer en/of toilet verkoop je je huis sneller én voor een betere prijs.

Klik hier voor het volledige en originele artikel.

Renovatie van sanitair kan het verschil maken

wthadminGeen categorie

Een woning verkopen in deze tijd van kredietcrisis kan een lastige opgave zijn. Veel verkopers proberen hun woning zo interessant mogelijk te maken voor potentiële kopers. Vaak resulteert dit echter in het verlagen van de vraagprijs. ‘In onze ogen is dit onnodige kapitaalvernietiging’ aldus Diderik van Loef van ’t Waterhuys ‘baden en douchen’ in Gorredijk.

Klik hier voor het volledige en originele artikel

’t Waterhuys verkoopt regulier en aangepaste badkamers

wthadminGeen categorie

Geen lelijk en ziekenhuisachtig sanitair maar esthetisch en chic
‘Waarom is er voor gehandicapten vooral ziekenhuisachtig aandoend sanitair voorhanden terwijl het ook esthetisch, chic en functioneel kan zijn?’ vroeg Diderik van Loef zich al jaren af. Hij bezocht vele showrooms maar aangepast sanitair was er amper te vinden. Wat hij wel tegenkwam was standaard, alles behalve fraai en meestal weggemoffeld in een ‘gehandicaptenhoekje. Dat moest anders. Ruim twee jaar geleden opende hij daarom samen met levensgezel Sieta Prins de badkamerspeciaalzaak ’t Waterhuys in Gorredijk. Daar kunnen zowel mensen met een lichamelijk beperking als valide mensen moderne, hippe en mooie badkamers kopen.
Tekst: Ingeborg Hoogsteen
Lees meer…

Saunagang zonder beperking …..

wthadminGeen categorie

’t Waterhuys baden en douchen is een badkamerspeciaalzaak die zich naast de reguliere badkamers gespecialiseerd heeft in aangepast sanitair. De opzet om stijlvol aangepast sanitair te combineren met chique “normale” badkamers bleek een uiterst goede set. Er is nu twee jaar na de opening een hele mooie balans ontstaan tussen de aangepaste badkamers en de valide badkamers. Naast het visuele aspect van de aangepaste badkamers is ook de toegankelijkheid van deze nogal eens in geding. Als dit al zo is bij de zeer noodzakelijke dagelijkse benodigdheden als een douche en toilet ruimte, hoe zou het dan gesteld zijn met de luxe middelen?
Lees meer…

7 Friese finalisten bij ‘Jonge Ondernemers’

wthadminGeen categorie

Leeuwarden – Fryslân levert zeven van de twaalf finalisten van de Jonge Ondernemers Prijs (JOP). Dat maakte de organisatie gisteren bekend.
Een jury koos gisteren de twaalf finalisten uit 83 kandidaten uit de provincies Fryslân, Groningen en Drenthe. Groningen levert de andere vijf finalisten. Uit Drenthe is geen enkel bedrijf geselecteerd.Lees meer…

Adviseren over een bewegend toilet

wthadminGeen categorie

Op het eerste gezicht lijkt de werkplek van Diderik van Loef op die van elke andere sanitairspecialist. Zijn showroom, gevestigd in de magazijnhal van een voormalige kinderwagenfabriek in Gorredijk, toont ogenschijnlijk normale collectie badkamerinterieurs. ‘En dat is nu precies de bedoeling’ zegt hij. ‘Je moet juist niet kunnen zien dat er iets speciaals mee aan de hand is’

Klik hier voor het volledige en originele artikel

‘Ik wil adviseren, koopjesjagers hoef ik niet’

wthadminGeen categorie

ALLERT VAN DER HOEVEN
Gorredijk – ,,Laatst vroeg iemand mij: ‘Wat is je doelgroep?’ Dat in hokjes stoppen, dat is zo Nederlands. Ik richt me gewoon op iedereen die een mooie badkamer wil. Koopjesjagers zijn mijn klanten niet”, zegt Diderik van Loef (44). Een maand geleden opende hij zijn nieuwe badkamerspeciaalzaak ’t Waterhuys in Gorredijk.
Lees meer…