7 Friese finalisten bij ‘Jonge Ondernemers’

wthadminGeen categorie

Leeuwarden – Fryslân levert zeven van de twaalf finalisten van de Jonge Ondernemers Prijs (JOP). Dat maakte de organisatie gisteren bekend.
Een jury koos gisteren de twaalf finalisten uit 83 kandidaten uit de provincies Fryslân, Groningen en Drenthe. Groningen levert de andere vijf finalisten. Uit Drenthe is geen enkel bedrijf geselecteerd.

De Friese finalisten zijn A. Wijnsma van Handelsonderneming Wijnsma uit Zwaagwesteinde, O. Keur van softwarebedrijf Keur ICT uit Grou, J. van Dijk van Jant van Dijk Evenementen uit Mantgum, A. Hoogerbeets van bouwmaterialenbedrijf Bouwsuper.nl uit Waskemeer, L. Bakker-Hoitema van recreatieboerderij Slachtehiem uit Lollum en D. van Loef van badkamerwinkel ’t Waterhuys uit Gorredijk.
De Jonge Ondernemer van 2007 wordt uit de twaalf finalisten gekozen tijdens een finaleavond in het Cambuurstadion, op 20 november.
De prijs voor de beste nieuwe ondernemer is een initiatief van enkele netwerken van jonge ondernemers, gesponsord door onder de Kamers van Koophandel, de Rabobank, NDC Mediagroep, Stadion Cambuur en Ondernemerskompas.