Na ruim 20 jaar ervaring in de dynamische sanitair branche besloot ik, Diderik van Loef, ’t Waterhuys ‘baden en douchen’ op te richten. Een ruim opgezette badkamer showroom in de gemeente Opsterland (met grote regiofunctie ook voor bv. Smallingerland ) te Friesland.

Na een ruime showroomervaring op te hebben gedaan in diverse badkamershowrooms, ben ik een groot aantal jaren werkzaam geweest voor een (internationale) sanitair groothandel. Ik deed mijn werk zeer graag en uitermate gemotiveerd, maar had altijd de zekerheid dat ik ergens in de tijdslijn een eigen badkamer- en tegelspeciaalzaak wilde hebben. Ik wilde niet alleen het woord ‘badkamer specialist’ gebruiken, ik wilde het ook echt zijn!

Wat voor type mens werkt er bij ons bedrijf?

De mensen van ’t Waterhuys zijn bijzonder gemotiveerd, vakbekwaam, ervaren en creatief binnen hun vakgebied. De lijnen zijn kort en meedenken wordt zeer op prijs gesteld. De mening en inbreng van iedereen binnen, maar ook buiten ons bedrijf zoals de monteurs waar wij mee samenwerken, wordt als zeer belangrijk ervaren. We hebben sinds de opening nagenoeg geen verloop gehad in mensen die met en voor ons werken. Dit kenmerkt de goede sfeer binnen ’t Waterhuys.

En verder

Naar welk type badkamer u ook op zoek bent. In welke denkbare stijl dan ook, bij ’t Waterhuys nemen we dit graag met u door. Naast badkamers biedt ’t Waterhuys een ruim assortiment aan wand- en vloertegels, of waterdichte wandpanelen voor uw badkamer, tegels voor uw woonkamer, gang, gevel of zelfs uw balkon of buitenterras. Ook voor een nieuw plafond of een uitgebreide mozaïek collectie kunt u prima bij ons terecht. 

Kwaliteit is bij ons in alles de belangrijkste factor: zowel die van onze service als ook in producten die we leveren. Het is bij ons geen loze kreet: wij zijn pas tevreden als u het bent!