“Alles grijs, tot in de kasten aan toe … stof. Weken na de verbouwing vindt u vaak nog steeds stof in uw woning….” Hét angst-scenario van velen. Bouwstof in huis is voor veel mensen een reden om een verbouwing of renovatie uit te stellen. Of er zelfs helemaal vanaf te zien. Toch zijn die zorgen over stof in huis niet meer nodig. Door professionele maatregelen te treffen, kunnen wij overlast door stof tijdens het verbouwen tot een minimum beperken.

Of het nu gaat om het verbouwen van een badkamer, toilet of de renovatie van uw woning: tijdens de verbouwing wilt u natuurlijk zo comfortabel mogelijk in uw woning kunnen leven. Voor een klein bedrag (afhankelijk van de benodigde tijdsduur) kunt u ons ruimte- ontstoffingsapparaat huren tijdens de verbouwing. Door deze krachtige maar stille machine wordt vervuilde lucht door maar liefst 2 filters gezogen. Zowel de grote stofdeeltjes als de fijnstofdeeltjes worden door de specifieke filters gezogen en blaast nagenoeg schone lucht weer terug de ruimte in. Hiermee wordt de overlast van stof bij uw verbouwing tot een absoluut minimum beperkt.

Mocht u de verbouwing zelf doen of een andere verbouwing op stapel hebben staan, u kunt het apparaat ook bij ons huren. Vraag naar de voorwaarden.