Bij een badkamerrenovatie kunt u denken aan gedeeltelijke renovatie van uw badkamer, zoals een nieuwe tegelvloer, het bad vervangen voor een ruime douchehoek of uw wastafel vervangen door een wastafelmeubel. Een relatief kleine verbouwing met vaak een groot effect op het gebied van comfort en weer eigentijds maken van uw badkamer.

Echter voor een complete badkamer renovatie is ons badkamer renovatieplan ideaal. Deze is uitermate geschikt voor iedereen die een kant en klare badkamer zoekt binnen een zeer gunstig budget zoals bv. bij woningverkoop en starters.

Maar ook bij een renovatie voor eigen gebruik is ons badkamer renovatie plan een uitermate goede keus. Letterlijk “heel veel voor weinig”, dit laatste geldt echter niet voor de kwaliteit!

De kwaliteit is zéér hoog staand. U kunt de volledige set bij ons in de showroom komen bekijken, voelen en proberen. Alle materialen zijn Europees, niets van deze materialen komt uit de landen waar de kwaliteit van de materialen vaak als discutabel beschouwd kan worden.

Badkamer renovatieplan

Een badkamer renovatieplan als oplossing! Als wij kijken naar het huidige aanbod van koopwoningen, zien wij vaak dat woningen voorzien zijn van een prachtige tuin, een nette keuken en een keurige afwerking. Wat echter opvalt, is dat de badkamers vaak niet aantrekkelijk of gedateerd zijn.

’t Waterhuys introduceert daarom het Badkamer Renovatieplan. In het kort houdt dit in dat wij ervoor zorgen dat uw badkamer, qua materialen, voor een vaste prijs een flinke opknapbeurt krijgt. Dit houdt in:

  • Nieuwe wandtegels wit (tot 25 m2)
  • Nieuwe vloertegels antraciet (tot 5 m2)
  • Complete wastafelunit met spiegel
  • Complete douche gelegenheid met thermostaatkraan
  • Witte designradiator

De kosten? Speciaal voor dit Badkamer Renovatieplan hebben wij bij onze leveranciers tegen zeer gunstige prijzen een badkamer renovatie set kunnen inkopen. Hierdoor kunnen wij u een complete badkamer aanbieden voor €2.995,- en op alle badkamer accessoires krijgt u bovendien ook nog eens 20% korting bij aanschaf van het badkamer renovatie plan!

Toilet renovatie:

Ook is er voor u binnen dit zelfde plan het Toilet Renovatie plan. Dit houdt in:

  • Nieuwe wandtegels wit (tot 1.20)
  • Nieuwe vloertegels antraciet (tot 2 m2)
  • Wandcloset met toiletbril
  • Fontein met fonteinkraan

Hier betaalt u voor een volledige renovatieset van uw toiletruimte slechts €795,- en ook op alle toilet accessoires ontvangt u 20% extra korting bij aanschaf van de toilet renovatie set.

Bovenstaande prijzen hebben alléén betrekking op de materialen. Desgewenst kunnen wij deze ook voor u monteren. De eventuele montageprijs is bij bovenstaande prijzen niet inbegrepen.

Graag maken wij met u een persoonlijk afspraak in onze showroom of bij u thuis om voor u de mogelijkheden duidelijk te maken en de voorwaarden te bespreken.

Wilt u direct meer weten? Neem dan contact met ons op via 0513 – 46 09 60, of vul uw gegevens in op onderstaand formulier. Wij nemen dan zsm contact met u op.

Contact formulier Badkamer Renovatieplan.