Indien u er voor kiest om de montage van uw badkamer niet zelf te doen, kunnen wij bemiddelen tussen u en de montagebedrijven waar wij mee samen werken.

Net zo als wij het uitermate belangrijk vinden dat alles in de showroom klopt, zo belangrijk vinden we het ook dat de volledige badkamermontage op rolletjes verloopt.

Veel te vaak hoort men immers van schimmige ‘klussenbussen’ die halverwege de klus niet mee op komen dagen, ‘ergens nog een dakje moeten leggen’ of veel later klaar zijn voor meer geld dan afgesproken was met materialen die eigenlijk niet besproken waren.

Ook de goed bedoelde zwager, broer of oom die “de badkamer wel even komt plaatsen” of het o zo bekende ‘mannetje’ …. Wie kent de verhalen niet vanuit een privé situatie of vanaf bv. de televisie.

Ervaren monteurs

Om al deze ellende te voorkomen werken wij al sinds de oprichting van ’t Waterhuys met zeer bedreven en ervaren externe monteurs. Badkamer monteurs die alle werkzaamheden in eigen hand hebben én houden en derhalve volledige verantwoording kunnen en zullen nemen voor hun werkzaamheden. En mocht er zich overhoopt tóch een probleempje voordoen, weet u dan verzekerd van het feit dat alle monteurs een goede en degelijke bedrijfsverzekinging hebben zodat u er 100% van op aan kunt dat een goede afwikkeling gegarandeerd is.

Geen wisselende samenstellingen maar altijd dezelfde monteur over de vloer. Aan de hand van een montage checklist die in de showroom al met u bepaald is sturen we de monteur op vooraf besproken datum bij u langs. Op de Waterhuys montage checklist staat alles beschreven mbt de montage t/m de kleur van de voeg toe.

Als de monteurs bij u beginnen nemen die samen met u de werkzaamheden nogmaals door. Wellicht vindt u het toch mooier als de tegels liggend geplaatst worden ipv staand of wilt u de toilet toch liever nog wat hoger. Hoe hoog wilt u de stopcontacten, hoe hoog wilt u de spiegel, waar wilt u de accessoires etc. Alles wordt besproken, niets gebeurt zomaar, alles gebeurt met uw toestemming.

Montage met verantwoordelijkheidsgevoel

Montage met een grote dosis verantwoordelijkheidsgevoel en hoge servicegraad, dat is onze richtlijn. De badkamermonteurs waar wij mee werken zijn uiterst vakbekwaam en hebben niet alleen veel ervaring, maar vooral ook liefde voor hun vak. De 9 tot 5 mentaliteit is hun vreemd. Wat af moet, moet af en goed is alleen maar goed als het perfect is. Een complete badkamer verbouwen of een badkamer aanpassen aan uw behoefte en indien gewenst inclusief montage … een gerust gevoel!

’t Waterhuys, altijd een vertrouwd gevoel.