Op 1 oktober 2013 zijn wij parallel aan onze activiteiten van ’t Waterhuys, officieel gestart met een uitbreiding van onze winkel. De naam van het bedrijf waarmee wij deze activiteiten gaan ontplooien is heel doelgericht geworden: Hulpmiddelen Friesland maar is ook te vinden onder ‘Thuiszorgartikelen Friesland’.

Gezien onze specialisatie, het aangepaste sanitair, komen wij erg veel in aanraking met mensen die naast een aangepaste badkamer en/of toilet ook vaak afhankelijk zijn van hulpmiddelen en thuiszorgartikelen. Een klacht die wij erg vaak horen is dat deze middelen veelal te halen zijn in de daarvoor gespecialiseerde winkels. Die bevinden zich echter vaak op (grotere) afstand het huis in een dorp of stad.

Een winkel met hulpmiddelen en thuiszorgartikelen ergens midden in een dorp of stad?
Dat is toch eigenlijk raar en achterhaald was onze mening.

Mensen die gebruik moeten maken van dergelijke middelen zijn immers veelal minder mobiel en minder flexibel in zowel tijd als lichamelijke aspecten. Als men een dergelijk middel nodig heeft is dit dikwijls een ingewikkeld traject. Men moet vaak met auto of openbaarvervoer naar de dichtstbijzijnde zorgwinkel, of men moet iemand regelen die wil rijden of het materiaal op wil halen en dit ervaart men vaak als belastend.

Rollator:

Op de plaats van bestemming moet men de auto parkeren, parkeer kaartje halen, parkeerkaartje terug brengen naar de auto en dan veel al met stok, rollator of rolstoel naar de winkel toe. Er van uitgaande dat men weet waar deze is, anders moet men ook nog zoeken. In de winkel aangekomen is men ook vaak nog niet direct aan de beurt en moet men wachten. Is het artikel bekeken en gekocht, moet men weer terug naar de auto en de reis huiswaarts weer aangaan. Los van alle rompslomp die dit met zich mee brengt, brengt het ook nog eens extra kosten met zich mee.

Rollator:

Dit moest en vooral kon in onze ogen veel makkelijker en mensvriendelijker.
Vandaag de dag beschikt een ieder eigenlijk wel over een computer en is internetverkoop niet meer weg te denken uit onze hedendaagse bestaan. Een moderne, actuele en veilige manier van winkelen, maar wanneer men zich om welke reden dan ook moeilijk kan verplaatsen ook nog eens een zeer welkome manier van winkelen. Wij hebben besloten om al onze materialen niet alleen via de traditionele winkelwijze aan te bieden, maar vooral via deze makkelijke, ontspannen manier het internet. Al onze artikelen zijn ruimschoots zichtbaar en in onze webshop onderverdeeld in de volgende overzichtelijke categorieën :

Zo kunt u te allen tijde, ontspannen in uw eigen tijd, zonder alle drukte en stress kijken, vergelijken en bestellen. U hoeft voor deze boodschappen dus de deur niet meer uit. De materialen worden na bestelling in nagenoeg alle gevallen de volgende dag al bij u thuis afgeleverd. Veilig en zonder rompslomp.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons via onderstaand formulier vragen contact met u op te nemen. Binnen 24 uur zullen we contact met u opnemen. Vanzelfsprekend kunt u ons ook altijd bellen op 0513-460960 of langs komen in de winkel aan de Leitswei 6/6 te Gorredijk.

Ga direct naar de webshop:

Hulpmiddelen en Thuiszorgartikelen