Het reinigen van het onderlichaam. Op het moment dat dit onderwerp te sprake komt zien we vaak dat er een wat lacherige, ongemakkelijke sfeer ontstaat bij onze klanten, openlijk praten over mens toiletgang en hoe men het onderlichaam hierna reinigt is voor velen natuurlijk een onderwerp dat niet dagelijks besproken wordt.

Lichaamsreiniging, ons vak

Toch is dit schaamtegevoel totaal niet nodig. Ten eerste: ieder mens, waar dan ook op de wereld, gaat dagelijks (meermalen) naar het toilet en moet zich zelf hierna reinigen. Ten tweede, de technische onderdelen voor het reinigen van uw lichaam zijn ons vak. Wij praten er dagelijks over en niets is ons vreemd.

 Wij, vanuit ons vakgebied, vinden het zelfs een beetje raar dat er niet veel meer gesproken wordt over deze vorm van reiniging. Immers op de plaats waar zich de meeste bacteriën bevinden en geproduceerd worden, het toilet, wast men zich het minst. Het onderlichaam wordt ‘schoongemaakt’ met slechts een papiertje maar vervolgens worden de handen na de wc-gang dan wél met water (en zeep) gewassen.
 Als men er ook maar even over nadenkt is het ook wel wat raar natuurlijk.

Kunt u zich voorstellen dat u, als u uw tanden reinigt als u naar bed gaat dat u deze even schoon wrijft met een papiertje? Of stelt u zich eens voor dat u na een dag hard werken, vies worden sporten en zweten niet onder de douche stapt maar u zichzelf even schoon wrijft met een papiertje? Dat is onaanvaardbaar in de ogen van iedereen, maar toch, op het toilet gebeurt dit gek genoeg iedere dag!

Voordelen van de douche wc

Om uw gesprekstof wat te vergemakkelijken zullen wij wat dieper ingaan op de materie. Middels de informatie in de diverse tabbladen zullen wij u uitleggen wat de enorme voordelen zijn van de douche wc in zijn verschillende vormen. Uw badkamer aanpassen … dan is dit een zeer eenvoudige en uitermate doeltreffende manier.  ’t Waterhuys… uw douche wc specialist in Friesland.