“Er is ook gewoon veel te veel keuze” horen we vaak.
En dat is ook zo. Neem alleen al het verschil in formaten tegels. Dan nog de vormen, de bakprocessen, de kleuren, de verschillende materialen, diktes, types en verwerkingsmethodes. Wij hebben een uitgebreide collectie tegels voor u zichtbaar in de showroom aangevuld met boeken, sfeerbeelden en losse displaytegels. En mocht u toch niet kunnen slagen dan plannen wij een afspraak met onze hoofdleveranciers om daar nog eens een blik te werpen.

Immers de tegel is hét allerbelangrijkste item om het gewenste uiterlijk te geven aan uw badkamer. We besteden dan ook vaak veel tijd aan het uitzoeken van de juiste tegels. Soms is dit binnen 5 minuten klaar, soms neemt dit (aanmerkelijk) veel langer de tijd.

Maar als de keus dan gemaakt is dan weten wij zeker: u bent 100% tevreden over uw tegelkeus!

Ook een plafond is een erg belangrijk item. Hij moet onderhoudsarm zijn, liever nog, onderhoudsvrij. Sterk, mooi, watervast. Spots! LED, halogeen, 220V of 12V … dan nog verschillende wattages, wilt u alle spots op één schakelaar, op meerdere, wel of geen dimmer … u begrijpt, ook hier kunnen we even over door praten. U kunt bij ons zelfs verschillende sterrenhemels in de showroom zien.

Wij bespreken alle verschillende opties graag met u.

Natuurlijk hebben wij de genormaliseerde tegels in ons pakket. De witte 30×60 glans of mat, antraciet of zwart 60×60. En alle andere vaker voorkomende tegels. Tegels met een grote publieke vraag, maar ook hebben wij een grote collectie designtegels. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de tegels met krakalee effect, glazentegels, tegels met een (hand)geschilderd motief, Portugees beton, etc.

Als u graag eens praat over tegels met een afwijkend design om uw badkamer net dát beetje meer stijl te geven dan doen wij dat graag met u.

Wij zoeken nét zolang tot we het design gevonden hebben dat u zoekt!

Proeftegels kunnen we te allen tijde aanvragen, echter vraagt de fabrikant hier vaak wél een (klein) bedrag voor. Deze zullen we wél door moeten berekenen. Uiteraard worden deze kosten gecrediteerd bij de aanschaf van tegels.