‘t Waterhuys exclusief dealer van TOTO sanitair:

‘t Waterhuys te Gorredijk is exclusief dealer van het ultieme Japanse TOTO sanitair. Hét kernwoord van TOTO sanitair is de zgn CleanTechnology. Technologie samengevoegd in comfort en hygiëne. Optimaal in spoelkracht, optimaal in comfort en hygiëne. TOTO!

Tornado Flush:

Wij hebben dit revolutionaire spoelprincipe zichtbaar en werkend bij ons in de showroom geplaatst. Tornado Flush doet zijn naam echt eer aan. Het spoelwater dat via drie verschillende kanalen met grote kracht door het toilet draait creëert letterlijk een tornado effect in het spoelwater voor maximale kracht en reiniging.

We hebben TOTO sanitair infofilm 1 en TOTO sanitair infofilm 2 voor een eerste indruk.

Rimless (randloos):

Een ander sterk voordeel is dat het Toto wandcloset NC serie met Tornado Flush geen spoelrand heeft het zgn rimless spoelen. Dit garandeert grote winst op het gebied van hygiëne en schoonmaak gemak. Enerzijds zijn immers de traditionele spoelranden grote bronnen van ziektekiemen en bacterievorming. Zonder spoelrand is dit probleem nagenoeg verwaarloosbaar. Zonder spoelrand is de toilet ook vele malen gemakkelijker schoon te houden. Tot slot bespaart u op deze manier ook nog eens behoorlijk op schoonmaakartikelen (denk aan toiletreiniger etc)

Daarnaast is Toto de uitvinder van het vuilafstotende oppervlak op keramiek: CeFIONtect. Deze speciale, permanente glazuurlaag wordt voor het bakken aangebracht en houdt de oppervlaktes spiegelglad en als het ware vuilafstotend. Dit principe is later door veel andere fabrikanten gecopieerd.

Washlet- technologie:

Toto is ook erg groot op het gebied van de douche wc. Over de techniek, de voordelen, de mogelijkheden en het hygiënische aspect verwijzen wij u graag naar ons hoofdstuk over de douche wc.

Kom snel het TOTO wandcloset bekijken en proberen:

’t Waterhuys nodigt iedereen graag uit om het Toto wandcloset werkend in de showroom te komen bekijken. Hij hangt in onze bezoekers toilet, u kunt hem dus zelfs uitproberen!