Juist op de plaats waar zich de meeste bacteriën bevinden in een huishouden, het toilet, daar wast men zich het minst. Het onderlichaam wordt ‘schoongemaakt’ met slechts een stukje papier en in het gunstigste geval met een vochtig wc papiertje.

Stelt u zich het plaatje eens voor dat u zich, als u heel vies bent, niet wast, maar u zichzelf schoonwrijft met een papiertje. Dat is onaanvaardbaar in de ogen van iedereen, maar toch op het toilet gebeurd dit gek genoeg iedere dag!

Het Aquaclean toiletsysteem, ongetwijfeld de meest luxe vorm van een toiletgang die u zich voor kunt stellen.

Eigenlijk is het de samenvoeging van de Indische douche, het bidet, de zitting met onderspoeling in één. Een zeer fraai vormgegeven combinatie met als basis de reiniging van het onderlichaam. Hierin is eigenlijk geen verschil met de eerder genoemde douche mogelijkheden. Echter de wijze waarop deze dit doet is van een ongekende kwaliteit en uiterlijk. Vergelijk het met het vliegen in economyclass of business class. Op beide manieren komt men op de plaats van bestemming aan, echter de een biedt meer comfort dan de ander.

Een aantal luxe items in deze toilet unit zijn:

Geurfilter in de wc:

Geurfilter: zodra men op het toilet plaatsneemt gaat er een geurfilter in de wc automatische in werking en deze houdt pas op wanneer men weer opstaat. Niet alleen uw onderlichaam wordt heerlijk schoon, ook de omgeving blijft vrij van nare toilet geurtjes.

Douchestraal: net als bij de zitting met onderdouche heeft ook de Aquaclean een douchestraal
De gebruiker kan de douchestraal zelf, middels een afstandsbediening instellen op de gewenste temperatuur, waterdruk en positie. Zo is de Aquaclean volledig te individualiseren.

De oscillerende douchestraal: Een ingewikkeld woord voor een douchearm die tijdens het wassen heen en weer beweegt. Dit garandeert een grondige reiniging en optimale frisheid.

De pulserende massagestraal:
Een ontspannende waterstraal die u een weldadig en aangenaam gevoel geeft na gebruik. Voor iedereen die in meer of mindere mate problemen aan het onderlichaam heeft is deze optie werkelijk een item die deze problemen als aambeien of obstipatie kan verzachten of verhelpen.

Onderdouche voor dames:

Lady Douche: Deze functie is speciaal ontwikkeld voor de vrouw. Een speciale douchekop reinigt met een zachte straal de buitenzijde van de vaginale zone. Deze comfortfunctie zorgt, naast het dagelijkse gebruik na het plassen, ook voor optimale hygiëne tijdens de menstruatieperiode, echt dé onderdouche voor dames dus!.

Föhn:
Na de reiniging treedt automatisch een warme luchtstroom uit de föhn in werking. De temperatuur van de uitschuivende föhn kan naar wens aangepast worden.

Geheugenfunctie in de display:
De gebruiker kan met de afstandbediening over een tal van functies beschikken. Het geheugen in het apparaat heeft de mogelijkheid om maar liefst vier voorkeursprogramma’s op te slaan. Alle persoonlijke en intieme instellingen zijn individueel ingesteld en met één druk op de knop klaar voor een volgend bezoek.

Soft Close zitting:
Dankzij het softclose mechanisme in deksel en zitting zullen deze bij het sluiten altijd zachtjes dichtvallen. U kunt de deksel gewoon een setje geven, doordrukken is zelfs ten zeerste afgeraden.

Indien uw interesse heeft in een van de genoemde manieren van ultieme frisheid voor het onderlichaam en de perfecte reinigingsmethodes, dan zien wij u graag bij ons in de showroom. Wij leggen u graag alles nog eens haarfijn uit.

Als u wilt dat wij contact met u opnemen over een van de mogelijkheden mbt een van de douche wc’s dan kunt u ook onderstaand formulier invullen. Wij nemen dan per eerste gelegenheid contact met u op.

Douche wc informatie